Політики конфіденційності на сайті http://shopstore.com.ua/

Даними Політиками конфіденційності на сайті http://shopstore.com.ua/ (надалі за текстом — Політики конфіденційності) визначені правила у відповідності до яких здійснюється збір інформації, визначаються способи використання, зберігання, забезпечення безпеки, захист та випадки розкриття інформації Користувача, в тому числі його персональних даних.

Відвідуючи та використовуючи сайт http://shopstore.com.ua/, Користувач погоджується, що при заповненні своїх персональних даних, вони потрапляють до власника сайту http://shopstore.com.ua/ — ТОВ «АЙДАН», якому Користувач надає право передавати свої персональні дані компаніям, які опрацьовують інформацію, необхідну для надання послуг сайтом http://shopstore.com.ua/.

Згода Користувача на збір та використання персональних даних

Будь-який Користувач може використовувати сайт http://shopstore.com.ua/ анонімно без надання персональних даних або при здійсненні реєстрації заповнити відповідну інформаційну форму, тим самим передавши ТОВ «АЙДАН» свої персональні дані та засвідчивши згоду на таку передачу. Якщо Користувач вирішує зареєструватися на сайті http://shopstore.com.ua/ та передає ТОВ «АЙДАН» свої персональні дані, він своєю реєстрацією погоджується на передачу та зберігання своїх персональних даних на серверах ТОВ «»АЙДАН», які розташовані, як в Україні так і за її межами.

Користувачі мають право відвідувати та/або використовувати сайт http://shopstore.com.ua/ виключно за умови, що вони прочитали, зрозуміли та прийняли дані Політики конфіденційності на сторінці http://shopstore.com.ua/info/confidential.html. Під вказаним “використовуванням” сайту http://shopstore.com.ua/ розуміється будь-яка взаємодія з самим сайтом, в тому числі: реєстрація власного доменного ім'я: <піддомен>, опублікування інформації, створення облікового запису, або інше використання сайту http://shopstore.com.ua/.

Прояв (вираження) згоди з даними Політиками конфіденційності, прояв повного та беззаперечного їх прийняття відбувається шляхом: натискання кнопки “Зареєструватися” на сайті http://shopstore.com.ua/, наданням персональних даних, будь-яким використанням сайту http://shopstore.com.ua/. Користувач дає ТОВ «АЙДАН» свою однозначну згоду на збирання, розкриття, опрацювання, використання, зберігання своїх персональних даних у відповідності до даних Політик конфіденційності на сайті http://shopstore.com.ua/.

Користувач може використовувати сайт http://shopstore.com.ua/ виключно при умові, що він є уповноваженим представником суб'єкта господарювання, досяг визначеного законодавством віку, повністю згоден з умовами даних Політик конфіденційності.

Дані Політики конфіденційності розповсюджуються на випадки отримання, зберігання, використання, розкриття, персональних даних Користувача, що були у володінні чи під управлінням ТОВ «АЙДАН»; на всі інші випадки (отримання, зберігання, використання, розкриття, персональних даних Користувача); на випадки, коли такі персональні дані Користувача не перебували у володінні чи під управлінням ТОВ «АЙДАН» та фізичних осіб, що є працівниками ТОВ «АЙДАН» і вони потрапили до третіх осіб, дані Політики конфіденційності не розповсюджуються, і ТОВ «АЙДАН» за них відповідальності не несе, навіть якщо Користувач отримав доступ до сайтів, товарів та послуг цих осіб через сайт http://shopstore.com.ua/.

Користувач зобов'язаний добросовісно ставитися до безпеки і захисту своїх персональних даних та даних авторизації, при невиконанні даних вимог, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних та інших даних Користувача, у такому випадку ТОВ «АЙДАН» не несе відповідальність за негативні наслідки, збитки завдані такими діями.

При повідомленні свого пароля або персональних даних іншим особам варто пам'ятати, що Користувач несе відповідальність за всі дії, вчинені від імені особи, зазначеного у обліковому записі. Якщо Користувач втрачаєте контроль за своїм паролем, це може призвести до втрати значною мірою контролю над персональними даними Користувача та виникнення юридичних зобов'язань, які були прийняті від імені Користувача.

Про включення персональних даних Користувача до Бази даних Клієнти ТОВ «АЙДАН» Користувач буде повідомлений шляхом направлення йому листа - повідомлення на електронну адресу, вказану ним при реєстрації; Користувач визнає, що направлення такого повідомлення буде належним та достатнім для сповіщення Користувача про включення персональних даних до відповідної Бази даних.

Перелік даних, що збираються ТОВ «АЙДАН»

Для надання послуг сайтом http://shopstore.com.ua/ ТОВ «АЙДАН» здійснює збір наступної інформації:

  • ім'я, прізвище, по-батькові фізичної особи, фізичної особи — підприємця, ім'я, прізвище, по-батькові уповноваженого представника суб'єкта господарювання, найменування суб'єкта господарювання, їх адреси, реквізити, номери телефонів, адреси електронної пошти;
  • про взаємодію Користувача з сайтом http://shopstore.com.ua/ та його сервісами, контент та рекламу, включаючи інформацію про комп'ютери та підключення, статистику огляду сторінок;
  • про помилки роботи сайту http://shopstore.com.ua/, якщо вони спричинені користувачем;
  • IP-адресу користувача;

вся інформація збирається без змін в процесі збирання даних.

Способи, мета використання інформації про Користувача

Для ідентифікації особи, як Користувача сайту http://shopstore.com.ua/, ТОВ «АЙДАН» може використовувати його ім'я, прізвище, по батькові, адресу електронної пошти, пароль такого користувача.

Для відображення інформації про Користувача та представлену ним компанію на сторінках сайту http://shopstore.com.ua/ може бути розміщена наступна інформація: ім'я, прізвище, по-батькові, найменування, реквізити, телефони та адресу електронної пошти суб'єкта господарювання його місце реєстрації та фактичного місце знаходження.

Інформація про Користувача може використовуватися ТОВ «АЙДАН» також для надіслання йому повідомлення про акції, новини та інші події; Користувач може у будь-який момент відмовитися від отримання таких повідомлень шляхом зміни налаштувань у відповідному розділі особистого кабінету.

Користувач погоджується, що персональні дані та інша інформація надана ним при реєстрації може бути використана для забезпечення реалізації відносин у сфері бухгалтерського обліку, забезпечення виконання договірних зобов'язань з надання послуг, цивільно-правових, податкових відносин.

Крім того, для направлення звітної документації, повідомлення про нові умови роботи сайту http://shopstore.com.ua/, для ідентифікації особи, як Користувача сайту, з метою обробки платежів, надання послуг сайту http://shopstore.com.ua/, проведення розрахункових операцій, ведення управлінського обліку, створення і підтримка персональної сторінки клієнта на сайті власника, вдосконалення роботи сайту http://shopstore.com.ua/.

Правила передання інформації про Користувачів, їх персональних даних третім особам

ТОВ «АЙДАН» проводить політику заборони передання персональних даних та іншої інформації про Користувачів третім особам, крім наступних випадків:

  • передання особам, які надають ТОВ «АЙДАН» послуги, в тому числі надають кур'єрські послуги, обробляють платежі (вказані особи можуть використовувати таку інформацію лише в обсязі, необхідному для надання ними послуг);
  • у випадках, визначених законом, в тому числі в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно: за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право витребувати і отримувати такі дані;
  • в тому випадку якщо, на думку ТОВ «АЙДАН», Користувач порушує умови цих Умов та / або інших договорів і угод між ТОВ «АЙДАН» і Користувачем.

Порядок зміни/видалення персональних даних, відмова від підписки

Користувач в будь-який момент, шляхом зміни налаштувань в особистому кабінеті може змінити/видалити персональні дані або відмовитися від отримання кореспонденції з сайту http://shopstore.com.ua/.

Така зміна/видалення персональних даних може спричинити припинення роботу деяких сервісів сайту http://shopstore.com.ua/, для роботи яких необхідна інформація про Користувача.

Інформація про Користувача зберігається до моменту її видалення Користувачем. Користувач визнає належним повідомлення про видалення або іншу обробку персональних даних у вигляді листа (інформації) спрямованого на електронну пошту, вказану Користувачем.

Комплекс заходів для захисту інформації та персональних даних

ТОВ «АЙДАН» розробило та втілює у життя заходи із захисту персональних даних.

Вся зібрана інформація зберігається на захищених серверах, доступ до яких мають виключно працівники ТОВ «АЙДАН», які відповідно до своїх посадових обов'язків, мають доступ до персональних даних. З усіма працівниками ТОВ «АЙДАН» підписані Зобов'язання щодо нерозголошення персональних даних Користувачів, які стали їм відомі під час виконання своїх посадових обов'язків.

ТОВ «АЙДАН» використовує безліч різних засобів (шифрування, паролі, забезпечення фізичної безпеки і т.д.) для захисту персональних даних Користувачів від несанкціонованого доступу і розголошення. Разом з тим, треті особи можуть незаконно перехоплювати або отримувати доступ до переданих даних або приватних повідомлень, а інші Користувачі можуть неналежним чином використовувати персональні дані Користувача, отримані на сайті, або зловживати їх використанням. Таким чином, хоча ТОВ «АЙДАН» докладає всіх зусиль, щоб захистити конфіденційність інформації Користувача, ТОВ «АЙДАН» не може гарантувати, і Користувачу не слід очікувати, що його персональні дані або приватні повідомлення завжди будуть залишатися конфіденційними.

Зміна Політик конфіденційності на сайті http://shopstore.com.ua/

ТОВ «АЙДАН» залишає за собою право змінити дані Політики конфіденційності. У випадку зміни Політик конфіденційності ТОВ «АЙДАН» здійснить опублікування їх нової редакції на сторінці http://shopstore.com.ua/info/confidential.html

Користувачу рекомендується періодично переглядати Політики конфіденційності, щоб мати інформацію про способи захисту ТОВ «АЙДАН» інформації про Користувачів на сайті http://shopstore.com.ua/. ТОВ «АЙДАН» не несе відповідальності за збиток або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння Політик конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання сайту http://shopstore.com.ua/, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

Прикінцеві положення

В даних Політиках конфіденційності розглядаються виключно питання використання та розкриття інформації, отриманої ТОВ «АЙДАН» від Користувача. Якщо Користувач розкриває свою інформацію іншим особам (будь то іншим Користувачам на сайті http://shopstore.com.ua/ або інших сайтах в Інтернет), до використання та розкриття такої інформації можуть бути застосовні інші правила. ТОВ «АЙДАН» радить Користувачам заздалегідь отримати відповіді на всі запитання, що їх цікавлять до того, як Користувач розкриє персональні дані іншим особам.

При визнанні недійсним/нікчемним будь-якого положення даних Політик конфіденційності, якщо це не впливає на інші положення, які не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

На Користувача розповсюджується дія Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI, Користувач має весь комплекс прав та обов'язків, передбачених таким Законом.

З моменту прийняття Користувачем даних Політик конфіденційності шляхом здійснення будь-якої взаємодії з сайтом http://shopstore.com.ua/, в тому числі при передачі своїх персональних даних, ці Умови набувають чинності для Користувача та поширюються на нього.

Дані Політики конфіденційності припиняють чинність з моменту повного видалення будь-якої інформації, в тому числі персональних даних стосовно Користувача з сайту http://shopstore.com.ua/.

Контактна інформація

З приводу будь-яких питань, які виникли у зв'язку з даними Політиками конфіденційності, в тому числі, з питання місцезнаходження баз персональних даних, прохання звертатися за адресою:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АЙДАН»
Україна, 61166, м.Харків, вул. Серпова, 4, оф. 219-5



Умови публікації інформації на сайті http://shopstore.com.ua/

Інформація, опублікована на сайті http://shopstore.com.ua/ має відповідати вимогам нижченаведених правил, при не виконанні таких вимог, інформація, що їм не відповідає може бути видалена ТОВ «АЙДАН» без попередження.

У випадку виявлення публікації інформації, розміщення якої переслідується карним законодавством, ТОВ «АЙДАН» негайно передає до правоохоронних органів матеріали про факти такого порушення та інформацію про осіб, винних в таких порушеннях.

На сайті http://shopstore.com.ua/ забороняється публікувати:

Заборонену до поширення на території України чинним законодавством інформацію про товари та послуги, в тому числі: інформацією про продаж / поширення: наркотичних засобів; вогнепальної зброї; лікарняних аркушів; дипломів освітніх установ.

Інформацію, що містить пропаганду ненависті, расової ворожнечі, насильства, наклеп або образу третіх осіб або організацій.

Приватну та конфіденційну інформацію, отриману із порушенням вимог чинного законодавства.

Інформацію, пов'язану з розповсюдженням будь-якого виду порнографії, інформацію про послуги сексуального характеру або іншу подібну інформацію, що носить сексуальний характер.

Інформацію, що порушує патентне право, комерційну таємницю, авторські права третьої сторони.

Інформацію, яка є помилковою, неточною, що вводить в оману, наклеп або образи (включаючи персональні дані);

Копії сайтів або окремо взяті сторінки, зображення і тексти, розміщені в інтернеті, якщо копіювання заборонено власниками оригіналу.

Однакові найменування товарів і послуг однієї компанії.

Інформаційні тексти з використанням розрядки (написання слів з пробілами між б у к в а м и), використанням слів, набраних ВЕЛИКИМИ буквами. Виняток становлять абревіатури.

Інформацію про суб'єктів господарювання, які вже представлені на сайті.

Спам, шкідливі програми, призначені для порушення нормального функціонування або знищення інших програм, серійні номери до комерційних програмних продуктів і програми для їх генерації, засоби для отримання несанкціонованого доступу до платних ресурсів в Інтернеті, а також посилання на таку інформацію.

Інформацію про програми винагороди користувачів за натискання на рекламні оголошення, пропозиції про виконання пошуку, перегляду сайтів або читанні листів, інформацію про рекламу заробітку в інтернет.

Заборонено використовувати спам-розсилки, в яких міститися посилання на портал http://shopstore.com.ua/, а так само сайти створені на платформі http://shopstore.com.ua/

Розмiщення ссилок на стороннi ресурси



Скачать страницу в формате: word